Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári smink

 Nyáron mivel izzadunk folyik rólunk a víz ilyenkor nem éreznénk magunkat jól talpig sminkben,izzadságtól ragadva.

Itt van néhány jó tanács hogyan is sminkeld magad nyáron.

 

1.Sminkelés előtt fontos az arc tisztítása.Biztos mindenkinek van kedvenc arctisztítója ezt nyáron is használhatja.Arctisztítás után krémet is használhatsz de csak nagyon minimálisat mivel nyáron a bőr is hamar zsírosodik és ha túl sok krém van rajta az csak izzadtan fényesnek tűnik.A legjobb ha egy leheletnyi hidratáló krémet használsz.


 

2. Pattanás,miteszer: Ha ilyen "csúfság" van arcunkon akkor tehetünk rá púdert de semmiképpen sem korrektort.A púder lehetőleg porpúder az arc zsírosabb részeit lemattítja.

 

3.A szem sminkelése:Ne használjunk erős , nehéz színeket csak lágy paszteleket. A kontúr sem épp tanácsos használni ezért ha nem érzed arcod teljesnek csak elsatírozva használd mert a nagy melegben elfolyhat.

 

4.A szemhéj: Próbálj minnél világosabb nyárias színeket használni pl: citromsárga,almazöld,rózsaszín,halványlila.És nagyon divatos tud lenni ha ruhádhoz ugyan olyan színű szemhéjport használsz.

 

5.Szempillaspirál: Ha valaki nagyon izzadós vízálló szempillaspirált használhat.Ráadást most a vidám,színes szempillaspirál:kék,zöld, lila nagyon divatos.

 

6.Szájfény:A szájat vagy csak fiatalos rózsaszínes, narancsos rúzzsal fessük ki , vagy csak szájfénnyel,kontúr nélkül.